Nieuws

Cursussen 2021

vrijdag 1 januari 2021
Het bestuur van EHBO Arnhem vindt het geweldig dat alle deelnemers van de twee groepen die de EHBO-cursus in het najaar van 2020 hebben gevolgd zijn geslaagd! Het is heel bijzonder te noemen dat dit succesvol kon worden afgerond ondanks de lastige situatie rondom Covid-19!

Afhankelijk van de coronamaatregelen zal de volgende EHBO-cursus in het voorjaar van 2021 worden ingepland.

De herhalingslessen zullen in het voorjaar van 2021 waarschijnlijk gedeeltelijk online en gedeeltelijk schriftelijk worden aangeboden. De tijd zal uitwijzen hoe kan worden omgegaan met het oefenen van de praktische vaardigheden. Alle leden zullen hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld. Gelukkig heeft het Oranje Kruis bepaald dat leden die de laatste herhalingslessen hebben moeten missen van het cursusjaar 2020/2021 een half jaar respijt hebben om alsnog aan de competenties te voldoen.

Herhalingslessen geannuleerd

donderdag 22 oktober 2020
Gezien de oplopende COVID-19 besmettingen ziet het bestuur van EHBO Arnhem zich helaas genoodzaakt om met directe ingang de herhalingslessen die gepland stonden voor de komende tijd te annuleren. De lessen zullen worden opgeschoven en indien mogelijk in het voorjaar van 2021 worden hervat. De reserveringen voor de herhalingslessen 4, 5 en 6 zijn vervallen. Cursisten ontvangen tijdig bericht per e-mail als de herhalingslessen weer worden opgestart.

NB: de nieuwe EHBO-cursus die van start is gegaan per 21 en 28 september vindt – met inachtneming van de aangescherpte richtlijnen – wel doorgang!

Herhalingslessen weer opgestart per september

vrijdag 11 september 2020
De herhalingslessen voor leden zijn vanaf september 2020 weer hervat. Leden dienen zich in te schrijven voor de herhalingslessen door in te loggen onder deze website. Alle leden zijn hierover per e-mail geïnformeerd.
Let op! Het aantal cursisten per herhalingsles moet in verband met de coronamaatregelen gelimiteerd gehouden worden. Er is dus voor iedere voorgestelde datum een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nieuwe cursus EHBO

maandag 20 juli 2020:
Maandag 21 september zal de nieuwe cursus EHBO weer van start gaan.
Voor verdere details, klik hier.
Schrijf je nu in!

EHBO Arnhem hervat hulpverlening

woensdag 1 juli 2020:
Op basis van de versoepelde richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM heeft EHBO Arnhem besloten om de activiteiten op het gebied van (herhalings)cursussen en hulpverlening onder voorbehoud van aanvullende voorwaarden weer op te starten.
Voor evenementen in Arnhem en omgeving staan onze hulpverleners weer voor u klaar!
De data van de (herhalings)cursussen zijn inmiddels bekend en zijn via e-mail en deze website aan de leden aangekondigd.

Lintjesregen 2020: Willem Pelkman in het zonnetje gezet!

vrijdag 24 april 2020:
Willem Pelkman, die al sinds 1984 een enorme inzet heeft getoond voor onze vereniging, is op vrijdag 24 april 2020 op een bijzondere manier in het zonnetje gezet. Op vrijdagmorgen 24 april 2020 werd Willem Pelkman verrast door een telefoontje van burgemeester Marcouch van Arnhem. De burgemeester deelde hem mee dat ‘het Zijne Majesteit de Koning behaagd heeft hem te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau‘!
Velen kennen Willem als de enthousiaste facilitair medewerker van EHBO Arnhem, of als de toegewijde hulpverlener die bij voetbalvereniging ESA in Rijkerswoerd nooit ontbreekt.
EHBO Arnhem is trots op het feit dat zij Willem als vrijwilliger in haar gelederen mag hebben en ziet het dan ook als een welverdiende kroon op het werk van Willem door al de jaren heen dat hij deze benoeming heeft gekregen. We hopen nog lang met Willem te mogen samenwerken!

Aangescherpte maatregelen coronavirus

20 maart 2020:
EHBO Arnhem houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en zal deze pagina steeds voorzien van nieuwe updates.
Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM heeft EHBO Arnhem besloten de navolgende activiteiten te annuleren en/of tot nader order uit te stellen:
– examen van de lopende cursus EHBO (maart 2020)
– geplande herhalingscursussen
– hulpverlening bij evenementen

EHBO Arnhem gaat – in overleg met Het Oranje Kruis – coulant om met vervaldata van EHBO-certificering. Zodra hierover nadere informatie beschikbaar is, zullen alle cursisten een informatiemail met instructies ontvangen.

Nieuwe Cursus

16 februari 2020:
De eerstvolgende EHBO-cursus is gepland in medio september 2020.

Welkom!

1 november 2019:
Welkom op de vernieuwde website van EHBO Arnhem!
Vanaf 1 november 2019 informeren wij je graag via deze website.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close