Nieuws

Lintjesregen 2020: Willem Pelkman in het zonnetje gezet!

vrijdag 24 april 2020:
Willem Pelkman, die al sinds 1984 een enorme inzet heeft getoond voor onze vereniging, is op vrijdag 24 april 2020 op een bijzondere manier in het zonnetje gezet. Op vrijdagmorgen 24 april 2020 werd Willem Pelkman verrast door een telefoontje van burgemeester Marcouch van Arnhem. De burgemeester deelde hem mee dat ‘het Zijne Majesteit de Koning behaagd heeft hem te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau‘!
Velen kennen Willem als de enthousiaste facilitair medewerker van EHBO Arnhem, of als de toegewijde hulpverlener die bij voetbalvereniging ESA in Rijkerswoerd nooit ontbreekt.
EHBO Arnhem is trots op het feit dat zij Willem als vrijwilliger in haar gelederen mag hebben en ziet het dan ook als een welverdiende kroon op het werk van Willem door al de jaren heen dat hij deze benoeming heeft gekregen. We hopen nog lang met Willem te mogen samenwerken!

Aangescherpte maatregelen coronavirus

20 maart 2020:
EHBO Arnhem houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en zal deze pagina steeds voorzien van nieuwe updates.
Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM heeft EHBO Arnhem besloten de navolgende activiteiten te annuleren en/of tot nader order uit te stellen:
– examen van de lopende cursus EHBO (maart 2020)
– geplande herhalingscursussen
– hulpverlening bij evenementen

EHBO Arnhem gaat – in overleg met Het Oranje Kruis – coulant om met vervaldata van EHBO-certificering. Zodra hierover nadere informatie beschikbaar is, zullen alle cursisten een informatiemail met instructies ontvangen.

Nieuwe Cursus

16 februari 2020:
De eerstvolgende EHBO-cursus is gepland in medio september 2020.

Welkom!

1 november 2019:
Welkom op de vernieuwde website van EHBO Arnhem!
Vanaf 1 november 2019 informeren wij je graag via deze website.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close